Francouzské pekařství PAUL se v lednu soustředí na ikonické croissanty, představující vrchol francouzské pekařské tradice. Vedle klasiky nabídne i nové příchutě, které potěší všechny milovníky jedinečných sladkostí.
Podzimní hit – pistáciový croissant – si získal oblibu díky vyvážené chuti a jemné struktuře. Nyní se nabídka rozšiřuje o slaný karamel a praliné s čokoládou a lískovými oříšky. Tyto novinky okouzlí i ty, kteří hledají něco netradičního.
„Croissanty PAUL kombinují tradici s moderním přístupem. Naším cílem je nadchnout zákazníky a přinášet stále nové chuťové zážitky,“ sdělil Filip Kubernat, ředitel české pobočky PAUL.
Další pobočka na Václavském náměstí
Skvělou novinkou je otevření druhé pobočky na Václavském náměstí v polovině ledna. „Rostoucí zájem o naše produkty nám umožňuje rozšiřovat se a přibližovat autentickou francouzskou gastronomii většímu počtu zákazníků,“ uvedl Kubernat.
PAUL i nadále přináší kousek Francie do českého hlavního města a posiluje svou pozici mezi milovníky kvalitního pečiva.